Oikos Academie
De Oikois Academie!

Wij geven met enige regelmaat cursussen over alle producten en hoe deze te verwerken zijn.

Een stukadoor of stucwerker zorgt voor een beschermende laag op plafonds en muren. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je in de eerste plaats dan ook hoe je onder andere binnenmuren en plafonds moet bepleisteren. Daarnaast ontdek je ook hoe je buitenmuren met crepies moet bekleden. Als stukadoor zorg je zo mee voor de aantrekkelijke look van een gebouw of woning!

De stukadoor is een van de belangrijkste schakels in de afwerking van een woning. Daarom is een goede materialenkennis van essentieel belang. Je leert dan ook de belangrijkste materialen kennen en ontdekt hoe en wanneer je ermee aan de slag moet gaan. Jij zorgt er al gauw voor dat alle muren mooi glad en schilder- en behangklaar zijn. Verder leer je ook gyprocwanden plaatsen. Je haalt veel voldoening uit je vak en bouwt al gauw een tevreden klantenbestand uit!

Heeft u hier interesse in? Via onderstaand formulier kunt u zich hiervoor opgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u van meer informatie te voorzien!

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Op welk gebied ligt u interesse?