Decoratieve wandafwerking

Bent u als stucadoorsbedrijf op zoek naar de juiste gereedschappen, materialen en pleisters  om een klant tevreden te maken met uw werkzaamheden? Voor decoratieve wandafwerking zijn veel specifieke verschillende gereedschappen en materialen nodig om de klus precies te klaren zoals de klant dat wilt. Voor al uw stucadoorsproducten voor decoratieve wandafwerking bent u bij Stucworld aan het juiste adres!

Welke types decoratieve wandafwerking zijn er?

Betonlook is een zeer populaire vorm van decoratieve wandafwerking. Het staat goed bij een groot aantal interieurstijlen: van vintage tot industrieel en van modern tot iets ouder. Om het prachtige effect van betonlook te bereiken is een speciale decoratieve sierpleister nodig. Indien uw klant een betonlook wandafwerking kiest, is de sierpleister van Brander bij ons voor een goede prijs te vinden. De sierpleisters van Brander zijn duurzaam, van zeer goede kwaliteit en in veel verschillende soorten en kleuren te verkrijgen.

Na een tijdje ‘uit de mode’ geweest te zijn, maakt spachtelputz als decoratieve wandafwerking weer een comeback! Spachtelputz is in verschillende soorten en kleuren te maken en is daarom een van de populairste decoratieve wandafwerkingen. Spachtelputz is echter wel hand- en maatwerk en dient daarom door een professionele stucadoor gedaan te worden. Voor de benodigdheden (spatels etc.) voor het aanbrengen van spachtelputz bent u bij Stucworld aan het juiste adres.

Meer informatie over decoratieve wandafwerking?

Heeft u vragen over decoratieve wandafwerking benodigdheden of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via ons e-mailadres info@worldofoikos.nl of ons telefoonnummer 020 486 6116. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in de winkel. Wij helpen u graag met alles op het gebied van decoratieve wandafwerking, van sierpleisters tot gereedschap en van stuc systemen tot profielen.

Voor decoratieve wandafwerking zijn veel specifieke verschillende gereedschappen en materialen nodig om de klus precies te klaren zoals de klant dat wilt

Neem direct contact met ons op!

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht